Albergínia amb Bolets i Gambes

alberginiaboletsgambes

Partiu les albergínies per la meitat, de dalt a baix. Feu a la part interior unes ratlles una mica profundes. Poseu-les en una safata pel forn, saleu i regueu-les al un bon raig d’oli. Poseu el forn a 200º, dalt i baix. Quan veieu que estant toves, les traieu del foc i les deixeu refredar.

Buideu la polpa de l’albergínia i deixeu-la com una barca. Guardar la polpa.

En una paella coureu el bolets, empebrats i salats. Una vegada cuits hi afegiu la polpa de les albergínies. Separeu la paella del foc i procureu trinxar el contingut amb una batedora.

Una vegada trinxat, hi afegiu les gambes. Si son crues millor.

Aneu omplint les barques, amb el farcit que hem preparat, que quedin ben curulles i les anem posat en una safata. Posar pel damunt una beixamel una mica espessa (la podeu fer o comprar feta), cobriu de formatge ratllat i ho poseu a gratinar. Forn a 200º.

Espero que us agradin.