Alberginia farcida

S’obren les albergínies de dalt a baix. Fer unes ratlles amb el ganivet en la part interior. Salar i posar en una safata pel forn, regant-les amb oli i introduir-ho al forn a 180º, foc dalt i baix.

Una vegada cuites, treure del forn i deixar refredar.

En una paella posar-hi la ceba i els alls trinxats. Deixar coure i quant comenci a rossejar-se afegir-hi la botifarra, que haurem esparracat (Separant el budell), juntament amb els bolets que haurem tallat una mica menuts.

Una vegada fredes les albergínies, buidar-les amb una cullereta i deixar-les com una barca, la polpa l’afegirem a la paella amb la botifarra i els bolets.

La crema de llet l’haurem espessit amb una mica de mantega i abocarem una quantitat a la paella, perquè quedi ben amorós el farcit.

Després de distribuir les barques d’albergínia en una safata pel forn, procedirem a emplenar-les amb el farcit que hem preparat. Pel damunt hi tirarem la crema de marisc que hem reservat i una bona quantitat de formatge ratllat.

Introduirem la safata al forn a 200º (dalt i baix) vigilant que es gratini suaument.

Servir-les, desprès de reposar uns minuts perquè no cremin. ¡Estan molt bones!