Calamars farcits amb peix

calamarsfarcitspeix

En una paella amb oli, passem una mica les gambes. Les retirem i les deixem refredar. Les pelem i guardem els caps i les closques.

Després passem una mica el rap. El retirem i esmicolem. A continuació passar les potes dels calamars i les retirem.

Bullim els ous i els pelem i trossejem. Posem tot junt, potes, rap i els ous, i ho trinxem a la batedora. No cal que sigui molt triturat.

Les gambes, s'han de trossejar a trossos petits perquè després es trobin al menjar el farcit.

En la mateixa paella afegim les cebes ben picades i els alls. Una vegada sofregit, hi tirem el triturat i ho passem una mica, no gaire. Deixar refredar abans de farcir els calamars.

Farcim el calamars, amb una cullereta, procurant que no quedin molt atapeïts per evitar que es rebentin. Els tanquem amb uns escuradents. Els passem per farina i els fregim. Els retirem i els posem en una cassola.

A part, tindrem preparada una salsa, amb el sobrant del farciment, amb la ceba i els tomàquets, que tirarem a la cassola on hi tindrem els calamars. Ho Couem durant mitja hora. Cap al final, afegim els musclos i les cloïsses.