Conill amb Gambes

conillgambes

Posar oli en una cassola i passar lleugerament el conill, fet a octaus. Retirar-lo. Fer el mateix amb les gambes, poc cuites, i retirar-les.

A continuació posar-hi la ceba ratllada i els alls picats. Al cap d’una estoneta el tomàquet i la nyora. Quan quedi el sofregit ben fet, hi posem el conill. Coure-ho uns 5 minuts i hi aboquem el caldo de peix.

Deixar una bona estoneta a foc lent fins que el conill estigui ben tovet, desprès tirar-hi les gambes. Al cap de cinc minuts mes tancar el foc.

NOTA: El suc ha de quedar una mica consistent. Si quedés molt líquid, afegir-hi una mica de farina. Perquè no us quedi agrumollada, en un gotet de cafè s’hi posa llet, una o dues culleradetes de farina i es remena ben remenat per evitar els grumolls. S’aboca a la cassola i es deixa bullir uns 5 minuts mes.

conillgambes