Conill amb Suc

conillsuc

Trossejar el conill, posar-lo en una cassola i rostir-lo una mica. Després treure’l del foc i guardar-lo.

Ratllar la ceba i trinxar els alls, posar-los a la cassola amb el mateix oli que s’ha rostit el conill. Quan estigui ben daurat afegir-hi el tomàquet ratllat i amb poc foc obtenir un bon sofregit.

Afegir el conill, al sofregit. El clau, el gingebre i el romaní. Passar-ho durant uns 10 minuts, afegir-hi aigua fins que ho cobreixi i afegir una pastilla de caldo de carn. Després s'hi tiraran els bolets.

Es farà la picada, amb els ingredients indicats i s’afegirà a la cassola uns minuts abans de donar per finalitzada la cocció.

Com fer la Picada

Posarem en un morter els ingredients indicats a la recepte i ho picarem tot, afegint-hi una mica de suc de la cassola, fins que quedi una salsa més o menys espesa.