Espatlla de cabrit al forn

espatllacabritforn

Disposeu en una safata pel forn, les patates tallades a rodanxes una mica primes. Al damunt incorporar la ceba a juliana i després els tomàquets tallats, també, a rodanxes. Salar i empebrar.

A sobre les patates, hi posarem les cuixes (o espatlles). Tindrem preescalfat el forn a 175º i introduirem la safata a dins durant una mitja hora.

Mentre, haurem picat els alls al morter, amb el julivert, el romaní i la farigola (les herbes poden ser de pots d’espècies). Afegim l’oli i ho remenem be.

A la mitja hora de cocció girarem les peces, tirarem pel damunt el vi (o cava) i desprès la picada que hem fet.

Al cap de mitja hora tornarem a girar la carn, que haurem anat regant amb el suc de la cocció.

A la mitga hora tornar a girar altre vegada. En total ha de coure aproximadament 1 hora i mitja.

Es un plat deliciós i la carn queda com un cotó fluix.

Ho proveu i ja veureu que hem donareu la raó.