Macarrons amb Carxofes i Espàrrecs

macarronscarxofesesparrecs

Coure els macarrons, deixant-los al dente.

Netejar les carxofes, deixant tant sols l’ull i les fulles tendres. Rentar els espàrrecs. Netejar els alls deixant el tros blanc i una mica mes. Després, talleu les carxofes a trossos petits així com els espàrrecs i els alls.

Poseu oli en una paella i ho passeu tot, que quedi també una mica al dente.

Agafeu la crema de formatge i si es molt espessa (depèn de la marca que gasteu) l’aclariu amb una mica de llet, de totes maneres ha de quedar una mica consistent. Després ho barregeu amb les verdures, amb la paella, durant uns 5 minuts.

Coleu els macarrons i, en la mateixa cassola o estri on els heu cuit, hi barregeu la salsa que teniu preparada.

Al servir, podeu espolsar al gust, formatge ratllat pel damunt.

A nosaltres ens han agradat. És una varietat més per menjar macarrons.