Macarrons amb Marisc

macarronsmarisc

Posar les cloïsses amb aigua perquè expulsin la sorra (si en tenen). Netejar també els musclos. La sípia, un cop neta, guardem la salsa o fetge i la tallem a daus.

Coure els macarrons, en una cassola, posant sal, un raig d’oli i deixar-los al “dente”. Els colarem, passarem una mica d’aigua freda i els reservem.

Apart, en una altre cassola, sofregim la ceba, els all i el tomàquet. Tot ben cuit i a foc lent. Courem lleugerament les gambes i les retirarem. Introduirem, en el sofregit, la sípia am la salsa i la passarem durant 10 minuts a foc moderat. Obrirem els musclos al vapor i guardarem una mica de suc.

Desprès posarem dins de la cassola els musclos i les cloïsses. Hi tirarem el brandi i el deixarem 5 minuts perquè perdi l’alcohol. Afegirem una mica de suc dels musclos i el caldo. No tot perquè aquest macarrons han de quedar amb molt poc suc, mes aviat cremosos.

Us agradaran.