Macarrons amb Pinya Natural

macarronspinya

Talleu a quadrets la pinya i poseu-la en un bol amb una mica de sucre i un raget de conyac. Durant una hora aproximadament.

En una paella, posar a coure una mica la pinya amb el suc que haurà deixat. Afegir-hi la sobrassada fins que es desfaci. Afegiu la beixamel, feta o preparada, a la pinya i si quedés massa espessa afegiu unes llossades de llet.

En un recipient apart, coure la pasta de macarrons fins a deixar-la al “dente”. Escorrer els macarrons i tornar-los on s’han cuit. Un cop fet això, hi tireu la salsa que heu preparat remenant be, perquè es vagi emulsionant tot, afegint trossets de mantega.

Poseu els macarrons en una safata, tirant formatge ratllat i al damunt uns daus de mantega. Gratinar, procurat que quedi un gratinat suau i així us quedaran més amorosos.

He fet aquest experiment i ha quedat un plat de pasta ben digne, marxant una mica dels macarrons que normalment fem amb carn i altres ingredients.