Magret d'ànec amb Peres i Aranyons

magret

Agafem les peres, les pelem, en fem 4 trossos i els hi treie’m els pinyols. A la paella hi posem una mica d’oli i els trossos de pera. Els passem una mica i afegim el vi moscatell, el sucre i la mel. Ho passarem durant uns 20 minuts i reservarem.

Agafem els magrets i els hi fem uns tallets en forma de quadrets, per la part del greix, que només el sobrepassin. Els posem en una planxa o paella, sense oli. Primer per la part del greix de 6 a 8 minuts fins a quedar ben rossets. Després els girem durant 3 o 4 minuts. L’oli que aniran desprenen hem d'anar separant-lo, perquè no quedi la carn oliosa.

Un cop cuits, farem uns talls de 1’5 cm. aproximadament i els distribuirem en els plats dels comensals. Ho regarem una amb una mica de l’oli que haurem separat al coure. Afegirem les peres i els aranyons per sobre els talls de magret, procurant també regar-ho una mica amb el suc.

La carn ha de quedar una mica crua per dins i cruixent per fora.