Magret d'ànec amb Fruits del bosc

magretanecfruitsdelbosc

Primer s'ha de preparar la salsa. En una paella sofregir la ceba que haureu ratllat ben fina. Una vegada comenci a enrossirla ceba, aboqueu el vi. Deixeu coure 10 minuts perquè s’evapori i immediatament tireu la crema de llet. Cap el finals afegiu els fruits del bosc, perquè així no es desfacin massa. Reserveu la salsa per tirar-la damunt de la carn quan la tingueu cuita.

Els magrets d’ànec els saleu i pebreu, posant-los en una paella de tefal. Hi poseu una llepada d’oli, i quan estigui ben roent, hi posareu el tall pel cantó del greix durant 6 minuts. Aneu tirant pel damunt l’oli que anirà deixant, perquè no quedi massa llardós. Quan acabin els 6 minuts, girar les peces 4 minuts més. Les traiem i els tallarem una mica prims. El distribuïu en plats, i aboqueu al damunt la salsa que haureu preparat.