"Mariconada"

mariconada

Tallar la carn, en medallons d’uns 2cms. de gruix a, raó de 3 per persona. En una paella antiadherent posar-hi una gota d’oli i quant estigui ben roent s’hi posa la carn i cuidar que quedi poc cuita.

Agafar 3 llesques de pa torrades, i posar-hi un tros de carn a cadascuna d’elles. Després col•locar una bona cullerada de salsa pel damunt, una salsa diferent a cada peça.

Servir...

Cal tenir present que quant haureu provar un bocí de cada, ja haureu aconseguit una barreja extraordinària de salses. ¡¡Bon profit!!

Elaboració de les salses

Al Pebre Verd

Possar en una paella un bon dau de mantega i, una vegada desfeta, afegir-hi la crema de llet i els grans de pebre verd. Coure poc a poc fins que la salsa estigui suficientment espessa.

Al Roquefort

Mateix procediment, per incorporar el formatge i remenar fins que es desfaci, mantenir foc lent fins a espessir-la.

A l'estragó

Posar en la paella mantega, desprès un bon raig de vi negre, crema de llet i finalment l’estragó, a foc lent fins a obtenir la textura desitjada.

salses