Ous amb Tonyina

oustonyina

Posar els ous en un cassó a coure durant uns 10 o 12 minuts. Refredar, pelar, partir-los per la meitat (de punta a punta) i separar els rovells.

Escalivar els pebrots i les albergínies. Refredar, pelar i separar-les en tires.

Posar la tonyina en un bol gran. Escórrer be l’oli. Afegir els rovells de 4 ous i unes tires e pebrot vermell, trossejades. Abocar-hi 2 cullerades de maionesa i amassar-ho tot, amb una forquilla.

Una vegada feta la pasta, omplir les clares, una mica curullades. Afegir una mica de maionesa al damunt i ratlleu els 4 rovells, que heu reservat, per sobre dels ous farcits.

Al emplatar, feu un llit entre el pebrot i l’albergínia i el mig poseu 4 ous del que heu elaborat.

Es poden preparar amb temps i guardar-los una estoneta a la nevera. Es un bon plat d’estiu.