Paella d'arròs amb Conill

paellaconill

Talleu el conill a daus, poseu oli a la paella i enrossiu els talls. Desprès retireu el tall i amb el mateix oli feu el sofregit.

Poc a poc sofregiu la ceba i els alls, trinxats, el pebrot verd trossejat i els taquets de pernil. A mig fer tireu el tomàquet ratllat i seguir amb la cocció fins a obtenir un bon sofregit. Desprès hi afegiu novament el conill.

Poseu l’aigua a bullir, amb la pastilla de caldo i manteniu una estona el bull. Mentrestant, haureu passat l’arròs per la paella una bona estoneta, torrant-lo. Aboqueu l’aigua (2 a 3 collerons cada 100 grs segons el tipus d’arròs) i a foc fort deixeu que es cogui durant uns 10 minuts. Treure del foc i introduir la paella al forn que haurem escalfat a 200º. Al cap d’uns 8 o 10 minuts tindreu la capa superior de la paella ben torradeta.

Treure de forn, deixar reposar uns 5 minuts i servir.