Paella Gourmand

paellagourmand

Teniu dues opcions per a coure les galtes de porc, olla a pressió o bé olla normal. Amb la segona estareu més estona per a la cocció.

Coueu les galtes , enrossint-les una mica. Separeu-les i afegiu totes les verdures i coueu-les uns 20 minuts. Afegiu les galtes, el vi negre, aigua i la pastilla de caldo. Coure-ho tot junt. Amb olla a pressió uns 20 minuts, olla normal una hora.

Agafeu les cuixes d’ànec i poseu-les al forn a 200º, durant uns 10 minuts

Una vegada haureu cuit les cuixes i les galtes cal esmicolar tota la carn, separant-la dels ossos.

La bresa, que haurà quedat de la cocció de les galtes, s’haurà de triturar i desprès colar. Si quedés massa espès, hi afegim aigua.

Agafar una paella, posar tota la carn a dins juntament amb l’arròs i coure-ho una mica. Abans tindreu el caldo o suc de la cocció ben calent, que bulli. Afegir una proporció de dos cullerots per 100 g d’arròs i al cap de 15 o 20 minuts, quan s’hagi begut l’aigua el poseu 10 minuts al forn.

Abans de servir deixeu reposar la paella durant uns 5 minuts.