Pastís "Bimbo"

pastisbimbo
pastisbimbo2

Es col·loca una base de 4 llesques de pa “bimbo”. S’unten amb mantega i s’hi posen unes làmines de salmó fumat. Sobre del salmó s’hi posaran 4 llesques més de pa, procurant partir-ne una per la meitat, les dues meitats es posaran a les puntes,(d’aquesta forma s’anirà lligant el pastís).

Sobre la segona capa es posarà l’escarola o enciam barrejat amb la tonyina. Deixar-hi caure una mica de l’oli de la mateixa tonyina. Després es farà una tercera capa amb 4 llesques senceres.

Per a guarnir el pastís, l’untarem tot (sobre i vores) de maionesa i anirem distribuint les tires de pebrot vermell (pels costats), les anxoves entravessades (en diagonal) i la resta del pebrot. Les olives (partides per la meitat) entre les tires d’anxoves i pebrot .

Així acostumo a fer-ho, però el guarniment es pot fer a gust i creativitat del consumidor sense deixar de portar l’ordre en què s’ha de situar el pa “Bimbo” tal com s'indica.