Pastis Gelat de Galetes

pastisgelatgaletes

Cobriu el motlle amb el paper per cuinar per així poder desemmotllat més fàcilment. Poseu el vi en un plat fondo i aneu-hi mullant les galetes i cobrint el fons del motlle.

Desprès anem alternant una capa de crema i una amb galetes, fins a tenir el motlle ple.

Un cop acabat ho poseu al congelador fins que quedi compacte, com un gelat.

Quan estigui ben fred, el treieu de la nevera i el tombeu en una safata per treure el paper que segurament haurà quedat una mica enganxat. Us quedarà així, tot a la vista i podreu fer millor les partions.

Tirar-hi nata pel damunt com a decoració.

Nosaltres hi vam afegir un raig d'Orujo al damunt de la ració. També hi podeu posar whisky, o sense alcohol al gust de cadascun.

Nota: Podeu fer la crema vosaltres mateixos, però jo vaig fer-ho amb una dotzena de envasos de natilles del Super. També el motlle us indico el de “Plum Cake”, perquè és alt i així podeu fer més pisos.

pastisgelatgaletes1