Pastís de Truites

pastistruites

NOTA: Es poden fer més quantitat de truites, però si aquestes tres es fan ben fetes, crec que és suficient.

Primera truita

Talleu la botifarra en trossos de 1 cm i la cansalada a daus una mica petits.

Escalfeu una mica les mongetes junt amb la cansalada i la botifarra. En una paella apart, (es recomana, perquè si ho voleu fer en la mateixa paella, segur que s’agafarà i tindreu problemes per a girar-la), amb l’oli ben calent, hi tirareu els ous junt amb el farcit. Girareu la truita quan faci falta, amb un gira truites. Una vegada cuita posar-la en el plat en que es servirà el pastís..

Segona truita

Procediu a treure totes les fulles velles de les carxofes. Talleu el que queda de la carxofa a làmines i ho fregiu. Desprès procediu a seguir els passos semblants als de la primera truita. Una vegada cuita la poseu al damunt de la primera.

Tercera truita

Fareu els espinacs a la catalana, es a dir, barrejant-hi panses i pinyons. Una vegada estigui fet el plat, procediu a fer la truita seguint els passos anteriors. Posar la truita damunt les altres dues..

Algunes vegades, he posat maionesa i formatge ratllat al damunt i les he gratinades una mica. Es un afegit que queda be.

pastistruites1