Sipia estofada amb Pèsols, Carxofes i Botifarra Negre

sipiaestofada
sipiaestofada2

Netejar i trossejar la sípia, guardant la salsa,(si la sípia és massa gran sols s’usarà un tros). Tallar (o ratllar) la ceba i trossejar els alls. També prepararem els tomàquets ratllant-los.

En una cassola amb oli, sofregir la ceba i els alls. Desprès afegir-hi la sípia i la part de la salsa guardada, Coure-ho uns 10 minuts i tirar el tomàquet.

Quan veiem el sofregit a punt, afegim els pèsols.

Treure totes les fulles dures i les puntes de les carxofes. Amb la part tendre de les carxofes les reduim a grills, que afegirem al guisat. Les carxofes, recomano, que es posin uns 10 minuts abans per evitar que es desfacin.

Cinc minuts abans d’acabar la cocció hi tirarem la botifarra negre.

Tancar el foc i servir.